Vendéglátási üzletág

  A vendéglátási üzletág tevékenysége:

  • éttermek működtetése,
  • büfék működtetése,
  • rendezvények gasztronómiai támogatása

Az éttermi vendéglátás feladatát az üzletág 2017 óta látja el. A Kft. valósítja meg a rendőrtisztjelölt hallgatók kötelező étkeztetését is. A szervezet egy éttermet és két tálaló konyhát üzemeltet, valamint a hozzájuk tartozó büfék működtetését végzi 2020-ban.

Döntően egyetemi rendezvények, események, illetve összejövetelek gasztronómiai ellátását biztosítja. 

Termékkínálatunkat, valamint teljes étlapstruktúránkat vendégeink visszajelzése alapján alakítjuk. A modern, egészségtudatos ételek mellett hagyományos, közkedvelt ételeket is felszolgálunk. Minden ételünk, termékünk elkészítésénél elengedhetetlen a higiéniai és élelmiszerbiztonsági előírások betartása, ezzel is támogatva ételeink kiváló minőségének megőrzését. HACCP-rendszerünk működését az előírásoknál szigorúbban, félévente felülvizsgáltatjuk.

A vendéglátási üzletág által működtetett vendéglátóipari egységek 2020-ban:

  • Oktatási Központ étterem/büfé
  • Ludovika kávézó
  • Szárnyépület kávézó
  • Oktatási Központ emeleti büfé
  • Rendészeti Oktatási Épület és Kollégium büfé
  • Buttler terasz büfé /időszakosan/
  • Ludovika Aréna büfé /időszakosan/
  • Ludovika Huszár Lovarda büfé /időszakosan/
  • Vívóterem büfé /időszakosan/