Vendéglátási üzletág
A vendéglátási üzletág tevékenysége:
- éttermek működtetése,
- büfék működtetése,
- rendezvények gasztronómiai támogatása
Az éttermi vendéglátás feladatát az üzletág 2017 óta látja el. A Kft. valósítja meg a rendőrtisztjelölt hallgatók kötelező étkeztetését is. A szervezet egy éttermet és két tálaló konyhát üzemeltet, valamint a hozzájuk tartozó büfék működtetését végzi 2020-ban.
Döntően egyetemi rendezvények, események, illetve összejövetelek gasztronómiai ellátását biztosítja.
Termékkínálatunkat, valamint teljes étlapstruktúránkat vendégeink visszajelzése alapján alakítjuk. A modern, egészségtudatos ételek mellett hagyományos, közkedvelt ételeket is felszolgálunk. Minden ételünk, termékünk elkészítésénél elengedhetetlen a higiéniai és élelmiszerbiztonsági előírások betartása, ezzel is támogatva ételeink kiváló minőségének megőrzését. HACCP-rendszerünk működését az előírásoknál szigorúbban, félévente felülvizsgáltatjuk.
A vendéglátási üzletág által működtetett vendéglátóipari egységek 2020-ban:
- Oktatási Központ étterem/büfé
- Ludovika kávézó
- Szárnyépület kávézó
- Oktatási Központ emeleti büfé
- Rendészeti Oktatási Épület és Kollégium büfé
- Buttler terasz büfé /időszakosan/
- Ludovika Aréna büfé /időszakosan/
- Ludovika Huszár Lovarda büfé /időszakosan/
- Vívóterem büfé /időszakosan/