Tájékoztatás az igazgatási szünet alatt zárva tartott egyetemi épületekre vonatkozó eljárási rendről

A nyári időszakra vonatkozó takarékossági intézkedések bevezetéséről, valamint a takarékossági intézkedések bevezetéséről szóló 35/2022. számú rektori utasítás módosításáról szóló 31/2023. számú Rektori utasításban foglaltak alapján a takarékossági intézkedések végrehajtása érdekében - a 2023. évi szabadságok kötelező kiadásáról szóló 18/2023. számú rektori utasítás értelmében - a 2023. július 31-től 2023. augusztus 18. napjáig elrendelt igazgatási szünet időtartama alatt zárva tartott épületekre vonatkozó eljárási rendről az alábbi tájékoztatást adjuk:  

 

  1. Lezárással érintett épületek:

                 a Szárnyépület,

az Oktatási Központ - a konyha és az étterem helyiségeinek kivételével,

a Tóparti Épület,

a Ludovika Lövészklub,

a Rendészeti Oktatási Épület és Kollégium – a kollégium kivételével,

  1. A lezárással érintett épületekben a klímaberendezések központilag kerülnek kikapcsolásra,
  2. Az egyetemi objektumok őrzése a Biztonsági Szolgálat részéről a lezárás időtartama alatt folyamatosan biztosított, a lezárt épületekbe történő bejutás kizárólag a Campus Igazgatóságra leadott névsoros listán szereplő személyek esetében engedélyezhető; beléptetéskor a belépőkártya ellenőrzésre kerül,
  3. Aki munkavégzés céljából történő bejutás érdekében névsoros listát nem adott le, de a lezárt épületbe szükségessé válik a bejutása, annak a raczroland@uni-nke.hu címre történő - név és belépés időpontjának megadását tartalmazó – levél megküldése után lesz biztosítva a belépés,
  4. A Bajai Campus tekintetében az ügyeleti rendben történő jelenléti munkavégzés a Régi Oktatási Épület, valamint a Könyvtár Épületben történik.

 

További információ kapcsán, kérjük a Campus Igazgatóság központi telefonszámán (20-475) szíveskedjenek érdeklődni.

 

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy a Ludovika Főépületben, valamint a Szárnyépületben található büfé 2023. július 31. napjától az igazgatási szünet időtartamára bezár.

Az egyetemi polgárok és vendégek részére az Oktatási Központ étterme, valamint a Buttler Terasz változatlan nyitva tartással áll rendelkezésre a megjelölt időtartamban.

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy karbantartási munkálatok miatt az Oktatási Központ étterme kizárólag az Orczy-park Szárnyépület felőli oldaláról közelíthető meg.